Facebook

Home
De praktijk
Beweegprogramma's
McKenzie
Team
Contact
Beweegprogramma's algemeen

  Beweegprogrammas


  In 2024 voeren wij geen beweegprogramma's uit.


  Onze beweegprogramma's vinden plaats onder begeleiding van een fysiotherapeut, u traint volgens een individueel programma op uw eigen niveau. Voor onder meer de volgende klachten verzorgen wij de specifiek daarvoor ontwikkelde trainingen:
  hart- en vaatziekten, COPD, osteoporose, claudicatio/etalage benen, vallenpreventie

  U kunt dan u in aanmerking komen voor één van onze beweegprogramma’s:

  Hoe werken wij nadat u zich hebt aangemeld?

  Na een individuele intake, waarbij er na een gesprek ook spierkrachttesten en een inspanningstest wordt afgenomen, wordt met u overlegd wat u zelf wilt bereiken. Daarna stellen we in overleg met u een individueel trainingsschema op. Daarnaast kiest u een eigen activiteit die u thuis kunt gaan opbouwen, bijvoorbeeld wandelen of fietsen. U komt in één van onze oefengroepen. Op basis van het beweegprogramma kunt u 3 maanden 2 x per week trainen, daarna is het de bedoeling dat u zelf uw conditie op peil gaat houden. Dit kan uiteraard ook binnen één van onze oefengroepen in onze praktijk.

  Moet ik altijd blijven trainen bij de fysiotherapeut?

  Nadat u 6 tot 12 weken intensieve begeleiding heeft gehad onder begeleiding van een fysiotherapeut is het van belang om de conditie en spierkracht te onderhouden. Wij bieden u de mogelijkheid om dan te blijven trainen in de praktijk (klik hier voor meer informatie), maar u kunt natuurlijk ook voor een andere manier van bewegen kiezen.

  Fysiotherapie Dalfsen is gekwalificeerd als TopZorg Praktijk en als Plus Praktijk,
  aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie, lid van Schoudernetwerk, netwerktherapeut van Stichting Rugpoli, Artrosenetwerk, Claudicationet, Parkinsonnet, lid van Rugnetwerk Zwolle e.o.. Deelnemer FysioTopics en deelnemer en uitvoerder OrthoXpert.

  HKZ KNGF Topzorg PlusPraktijk FitKids OrthoXpert ClaudicatioNet FitKids Fynon Fysiotopics SNGZ Technogym